Qeshte virusi, Monede dacice antice


Shkenca thote vetëm se autizmi mund të vijë nga disa faktor mjedisor, qeshte virusi qeshte virusi ndryshime ne gjene dhe bla,bla Autizmi nuk është çështje ndërgjegjësimi, autizmi është qeshte virusi çështje aktrimi dhe kërkon që kta fëmijë të kurohen, për te kuruar kta femije:nga sistemi gastrik, sistemi imunitar, rritja e larte qeshte virusi parazitët, viruset, bakterjet, etj Ndotja e metaleve të rënda në tru, ciklin methylation, mangësitë ushqyese, Deferenca Enzimave, gjendjen e permeabilitetit të zorrëve,ceshte kjo indiference mjekësore, ne duam kërkime të thella dhe jo duke helmimuar me vaksina foshnjet e qeshte virusi lindura.

qeshte virusi kako se lijeci hpv virus

Vetëm kur kjo te ndryshoje mund të themi se arsyeja ishte vaksina qeshte virusi i ul forcen imunitare foshnjeve,por vaksinat spo i ndalojne dhe ne kemi të gjithë të drejtën për të qeshte virusi, testuar dhe bërë trajtimin që duhet duke pastruar zorren e ktyre femijve qe eshte si sfyngjer qe thith toksinat metalet e renda si merkuri dhe alumini,viruset dhe djeta e keqe qe nuk lejon sherimin,duke i dhene nje djete pa gluten dhe qeshte virusi qe na jep rezultate të shkëlqyera.

Vezi mai mult.

testicular cancer incidence by age