Helmintica


papillomavirus vaccino maschi vaccino papilloma virus controindicazioni 2019

In timp ce majoritatea organizatiilor de sanatate alimentara si umana resping ideea, gastroenterologii si parazitologii sustin combaterea acestei afectiuni prin terapie helmintica. Aceasta abordare curativa presupune ca persoanele cu tulbrari autoimune sa helmintica domoleasca simptomele prin autoinfectare deliberata cu viermi paraziti, precum viermii lati si viermii cilindrici, despre care se crede ca ar calma sistemul imunitar uman pentru a supravietui in organism.

In cadrul a numeroase experimente pe animale, asemenea paraziti s-au aratat eficienti in helmintica proteja rozatoarele impotriva unei largi varietati de perturbari imunologice, printre care colita, astmul, artrita reumatoida, alergiile helmintica si diabetul de tip 1.

Pe masura helmintica cunostintele despre chimie s-au dezvoltat, remediile sintetice le-au inlocuit pe cele naturale, dar au venit insotite de numeroase efecte secundare. Cu toate acestea, nu doar chimia s-a dezvoltat ci si biologia. Intelegerea modului in care organismele vii interactioneaza intre ele in cadrul ecosistemelor precum si a complexitatii raporturilor interindividuale, a facut posibila reevaluarea helmintica pe care le indeplinesc diferite vietati.

Cunoscand aceste fapte, s-au gasit in lume cateva cazuri de helmintica dispusi sa se supuna neconventionalului tratament pentru a se vindeca helmintica asemenea afectiuni. Astfel, acesti indivizi isi procura larve de viermi paraziti din Thailanda, pe care le ingereaza helmintica ale caror efecte helmintica anuleaza intr-adevar simptomele bolilor.

In helmintica acestei reusite, medici imunologi precum P'ng Loke, de helmintica Universitatea California, din San Francisco, s-au aplecat mai mult asupra cazurilor si, studiindu-le, au ajuns sa accepte ca helmintica sunt intr-adevar eficienti helmintica tratarea colitei. Colonoscopii repetate au demonstrat ca de fiecare data cand colonul unui pacient era populat cu viermi, semnele colitei - inflamatii si rani deschise - se reduceau semnificativ, sau dispareau.

uterine cancer jaundice

Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în helmintica a maximum de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Helmintica incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

cancer laringe actor papilloma virus dei cani

Ultima ora.